Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Guide: Sådan gør du børneværelset lidt mere hyggeligt i julen

De fleste børn elsker jul, og derfor er det en god idé at gøre noget ekstra ud af julepynten i den søde juletid – og her bør børneværelset ikke forbigås. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør børneværelset lidt mere julet, så følger her en række gode råd.

Vælg sengetøj, der oser af julestemning

Der findes masser af julesengetøj, og det er en oplagt måde at gøre børneværelset lidt mere hyggeligt og julet. Du kan eksempelvis vælge bambus sengetøj med julemotiver, hvis du vil tage julestemningen til nye højder.

Der findes mange forskellige julemotiver, men det er en god idé at lade barnet vælge selv, så du er sikker på, at det er det helt rigtige. Det gode ved bambus er, at det holder formen i lang tid, så du ikke skal ud at investere i nyt sengetøj til næste år, når det bliver jul igen.

Husk den obligatoriske julesok

Det er vigtigt, at du husker den obligatoriske julesok, som julemanden kommer forbi og fylder julegodter i. Det er naturligvis ikke meningen, at den skal hænge inde på værelset, da julemanden gerne skal have mulighed for at fylde sokken op, uden børnene bliver vækket.

Du kan derfor hænge den ude foran børneværelset, så det første, barnet møder, når han eller hun står op, er en overraskelse fra julemanden. Det vil gøre julen mere magisk – og så behøver det ikke at vælte budgettet, da det blot skal være en lille ting, der er i sokken.

Julepynt skaber den helt rigtige julestemning

Det er ikke kun i husets øvrige rum, der skal pyntes op til jul. Der skal selvfølgelig også pyntes op på børneværelset – og det er en god idé at lade barnet vælge julepynten selv. Hvis I ikke har nok julepynt, kan I afsætte en dag til at producere noget smuk julepynt, som vil kunne genbruges år efter år.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne, og det vil bestemt være hyggeligt med en kreativ dag, hvor i producerer julepynt sammen hele familien. Hvis børnene er helt små, kan I holde jer til simpel julepynt, mens de mere avancerede former for julepynt som eksempelvis julehjerter kan vente, indtil børnene er blevet lidt større.